De werkplaatsen van Lakkie

Vakmensen, kwaliteit & aandacht

Werkplaats Onderdijk

De werkplaats in Onderdijk wordt gerund door Lakkie Sr. Hier worden alle reparaties en montages van nieuwe fietsen uitgevoerd. Lakkie wordt geassisteerd door diverse ervaren krachten, maar Lakkie wil ook investeren in de toekomst en daarom werken wij als Erkend Leerbedrijf ook met diverse jonge, ambitieuze medewerkers.

Voor al uw reparaties kunt u bij onze werkplaats in Onderdijk terecht. Al het mogelijke doen wij direct en repareren wij terwijl u wacht.

Wanneer wij uw reparatie niet direct kunnen uitvoeren, bijvoorbeeld als er een onderdeel besteld moet worden of het is topdrukte in het hoogseizoen, houden wij u op de hoogte van de status van uw reparatie.

Werkplaats Wieringerwerf

Onze werkplaats in Wieringerwerf wordt gerund door Peter en Auke, samen goed voor meer dan 100 jaar ervaring in het repareren, monteren en verkopen van fietsen.

Ook hier kunt u langskomen voor alle reparaties, van uw racefiets tot elektrische fiets. Met de vakkennis van onze medewerkers kunt u na reparatie of onderhoud weer zorgeloos op pad.

Ook in Wieringerwerf is ons motto, al het mogelijke doen wij direct, wonderen duren wat langer.

Werkplaats Hoorn

Uniek in Noord-Holland is onze Experience Store, ruim 2500m2 fietsbeleving. Hier vind je alle fietsen, van e-bikes tot racefietsen en van hippe transportfietsen tot betrouwbare stadsfietsen. Natuurlijk hebben we ook een uitgebreide collectie kinderfietsen, er is zelfs een leuke speelhoek voor de kids! Naast ons complete aanbod fietsen van alle topmerken, kun je er ook terecht voor onderdelen en accessoires. In de winkel staan onze ervaren specialisten voor je klaar, om je altijd de juiste keuze te laten maken. Want niks is zo belangrijk als de goede keuze van je nieuwe fiets!

Ook kun je in onze Experience Store terecht voor een snelle reparatie, klaar terwijl je wacht. Wachten is ook nog eens zeer aangenaam, in het nostalgische en sfeervolle 'Fietsenstunt Tweewielercafé'. Op werkdagen is de winkel al om 07.00 uur open, zodat je de fiets ook kan brengen voor de school- of werkdag begint. Kom eens langs in onze winkel en ontdek de fietsbeleving in onze Experience Store. 

"Wat wij erg belangrijk vinden, is dat wij niet zozeer fietsen verkopen, maar fietsbeleving. Fietsplezier, daar draait het wat ons betreft om. We streven naar een tevreden klant, daar zijn we als bedrijf helemaal op gefocust. Hij moet niet alleen bij ons kopen vanwege de prijs, wij willen hem meer bieden, zoals een eerlijke en onafhankelijke advisering en goede service.”

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem gerust eens contact met ons op, wij staan u graag te woord!