De werkplaatsen van Lakkie

Vakmensen, kwaliteit & aandacht

Werkplaats Onderdijk

De werkplaats in Onderdijk wordt gerund door Lakkie Sr. Hier worden alle reparaties en montages van nieuwe fietsen uitgevoerd. Lakkie wordt geassisteerd door diverse ervaren krachten, maar Lakkie wil ook investeren in de toekomst en daarom werken wij als Erkend Leerbedrijf ook met diverse jonge, ambitieuze medewerkers.

Voor al uw reparaties kunt u bij onze werkplaats in Onderdijk terecht. Al het mogelijke doen wij direct en repareren wij terwijl u wacht.

Wanneer wij uw reparatie niet direct kunnen uitvoeren, bijvoorbeeld als er een onderdeel besteld moet worden of het is topdrukte in het hoogseizoen, houden wij u op de hoogte van de status van uw reparatie.

Werkplaats Wieringerwerf

Onze werkplaats in Wieringerwerf wordt gerund door Peter en Auke, samen goed voor meer dan 100 jaar ervaring in het repareren, monteren en verkopen van fietsen.

Ook hier kunt u langskomen voor alle reparaties, van uw racefiets tot elektrische fiets. Met de vakkennis van onze medewerkers kunt u na reparatie of onderhoud weer zorgeloos op pad.

Ook in Wieringerwerf is ons motto, al het mogelijke doen wij direct, wonderen duren wat langer.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem gerust eens contact met ons op, wij staan u graag te woord!